Gülşen için suç duyurusunda bulunan gruba emekli öğretmenden tepki

Aylar önce söylediği sözler bugün dolaşıma sokulan ve gözaltına alınan sanatçı Gülşen hakkında ÖNDER İmam Hatipliler Derneği suç duyurusunda bulundu. Adliye önünde konuşan gruba bir öğretmen tepki göstererek "Ensar Vakfı'ndaki tacizleri de gündeme getirin o zaman sizi alkışlayayım" dedi.

Sanatçı Gülşen'in Nisan ayında bir konserde imam hatipliler hakkında söylediği sözler bugün sosyal medyada ve bazı basın organlarında dolaşıma sokuldu. Gülşen'in dört ay önce söylediklerine ilişkin bugün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yandaş Sabah Gazetesi ünlü sanatçı hakkında gözaltı kararı verildiğini açıklarken bugün akşama doğru Gülşen evinden polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Çağlayan Adliyesi'ne giderek suç duyurusunda bulundu. Adliye önünde açıklama yapan gruba bir emekli öğretmen ise tepki gösterdi.

'Tacizleri de gündeme getirin o zaman sizi alkışlayayım'

"Kahrolsun Gülşen, Gülşen'in düşüncesi" diyen emekli öğretmen, gruba imam hatip liselerindeki tacizleri de gündeme getirmelerini söyledi ve "Üstünü kapatmayın. Ensar Vakfı'ndaki tacizleri de gündeme getirin o zaman sizi alkışlayayım. O zaman size hürmet edeyim, size saygı göstereyim" dedi.

Öğretmenin bu sözlerine grup adına konuşan bir kişi "Bize hürmet ve saygıyla devam edebilirsiniz" diye cevap verince öğretmen şunları söyledi:

"Ben hiç görmedim imam hatip liselerindeki çeşitli olayların hepsi kapatıldı. Hepsi kapatılmaya çalışıldı."

Video: Dokuz8haber/Fatoş Erdoğan

Kaynak:halktv.com.tr