Gezi'nin sopalıları 1 Mayıs'ta da sahnede

Gezi'nin sopalıları 1 Mayıs'ta da sahnede
Göstericilerin arasında olduğu belirtilen 2 kişiyi kovalayan sivil giyimli kişiler, bu kişilere önce tekme tokat, ardından onların ellerinden aldıkları bayrak sopalarıyla vurdu. Dayak göstericilerden birinin polisler tarafından...

Göstericilerin arasında olduğu belirtilen 2 kişiyi kovalayan sivil giyimli kişiler, bu kişilere önce tekme tokat, ardından onların ellerinden aldıkları bayrak sopalarıyla vurdu. Dayak göstericilerden birinin polisler tarafından gözaltına alındığı sırada da sürdü.

Fulya'da yaşanan olaylar sırasında polisten kaçan grupta olduğu belirtilen 2 kişi bir işyerine girdi. Buradan çıkan 2 kişi ile çevredeki 5-6 kişi arasında kavga çıktı.

POLİSLERİN ARASINDA DA TEKME TOKAT..

2 gösterici, tekme ve yumruk darbeleriyle gerileyip kaçmaya başladı, onlardan 1'ini polis yakalandı. Sivil giyimli kişiler polislerin arasında bulunan göstericiyi hem yumruklamaya devam etti, hem de bayrak sopasıyla vurdu. Bu sopa olayın ilk anında göstericilerin elindeydi. Sivil giyimli kişilerin, göstericiyi polislerin arasında yumruklamaya devam ettiği sırada "vatan hainleri" diye bağırdıkları duyuldu.

POLİSE MESLEKTAŞLARI ENGEL OLDU

Gözaltına alınan göstericiye olay yerinden uzaklaştırıldığı sırada vurmak isteyen bir polise de meslektaşları engel oldu. Gözaltına alınan gösterici polis minibüsüne konuldu. Olayın diğer tarafı, çevrede oturdukları ya da çalıştıkları belirtilen 5 - 6 kişilik grup olay yerinde uzaklaştı.

Bu olaydan kısa süre önce Fulya'dan Beşiktaş Meydanı'na gitmek isteyen gruba polis müdahale etmiş, ara sokaklarda konteynerlerle barikat kurup, havai fişek ve taş atan gruba karşı biber gazı ve tazyikli su kullanmıştı.