Gergedan Yapım: İptal edilen konsere bileti olanlar 28 Mayıs'ta davetlimiz

Gergedan Yapım: İptal edilen konsere bileti olanlar 28 Mayıs'ta davetlimiz
Derince Belediyesi tarafından iptal edilen Aynur Doğan konserinin organizatörü Gergedan Yapım, konsere bileti olan izleyicilerin Aynur Doğan'ın 28 Mayıs'taki Harbiye Açıkhava konserine davetli olduklarını ve ulaşımın kendileri tarafından sağlanacağını duyurdu.

Sanatçı Aynur Doğan’ın Kocaeli’nin Derince ilçesinde vereceği konser iptal edildi. Konserin iptalini, "İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmiş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir" ifadeleriyle duyuran belediyeye tepki yağmıştı.

Daha sonra açıklama yaparak konserin iptalini kendilerinin de sosyal medya platformu Twitter'dan öğrendiklerini belirten organizatör Gergedan Yapım yeni bir duyuru yaptı. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptıkları duyuruda Gergedan Yapım, "20 Mayıs tarihinde yapılacak Aynur Doğan konserinin Derince Belediyesi tarafından iptal edilmesi sonucu bilet alan izleyicilerimizi Harbiye konserimize davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"20 Mayıs'ta yapılacak Aynur Doğan konserinin Derince Belediyesi tarafından iptal edilmesi sonucu bilet alan izleyicilerimizin mağdur olmaması için 28 Mayıs tarihli Harbiye Açıkhava konserinde ağırlamak istiyoruz.

Kendilerine bilet satış sitemizden ulaşılacak ve Harbiye konserine katılmak isteyen dinleyicilerimizin bilet değişiklikleri yapılacaktır.

Kocaeli Harbiye arası ulaşım tarafımızca sağlanacaktır"