Erdoğan sinyali verdi yandaş terörist ilan etti! 'Başıboş terörist köpekler...'

Erdoğan sinyali verdi yandaş terörist ilan etti! 'Başıboş terörist köpekler...'
İktidara yakınlığı ile bilinen Türkiye Gazetesi yazarı İsmail Kapan, "Sahipli ve başıboş terörist köpekler!.." başlıklı bir yazı kaleme aldı. Kapan yazısında terörist köpekler yüzünden şehir merkezlerinde rahat yürüyemez hale gelindiğini belirtti.

Dün akşam Gaziantep'te konuşan Erdoğan, pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'le ilgili "Beyaz Türkler sahip çıkın hayvanlarınıza" dedi. Bu sözlerden sonra Türkiye Gazetesi yazarı İsmail Kapan, jet hızı ile 'Sahipli ve başıboş terörist köpekler'i yazdı.

"Can güvenliğimize yönelik yeni bir tehlike… Başıboş köpekler! Sadece başıboş köpekler değil, sahipli vahşi köpekler de günlük hayatta tehdit olarak karşımıza dikilmiş durumda. Acilen çare bulunmalı" diyerek yazısına başlayan Kapan, "Hayvanseverlik adına insanların hayatını hiçe sayan zihniyete yuh olsun! Daha açıkçası “hayvanseverlik” diye işi ifrata götüren, insana saygı ve değer göstermeyi unutan veya böyle bir düşünceden tamamen mahrum, insan kılığındaki yaratıklar galiba bu gidişle vahşi hayvanlardan daha tehlikeli bir duruma gelecekler. Bunların sözde hayvan sevgisi âdeta insan soyuna düşmanlık olarak tezahür ediyor" diye devam etti.

“Başıboş terörist köpeklerin sayısı o kadar fazla ki”

Ülkeden yaşanan bazı olayları aktaran Kapan, şunları kaydetti:

“Velhasıl sokak ve caddelerdeki, oyun parklarındaki başıboş köpekler şayet tedbir alınmazsa daha çok can yakacaklar. Kocaeli’de okul bahçesine dalıp beş çocuğu birden ısıran Pitpull köpeği gibi, kaç tane vahşi köpek yasaklara rağmen hâlâ besleniyor? Daha fecisi, bu türden başıboş terörist köpeklerin sayısı o kadar fazla ki, bu gidişle artık şehir merkezlerinde emniyetli şekilde yürüme imkânı bile ortadan kalkacak!..”

Bugün şehir ve kasabaların göbeğinde, yarı aç yarı tok dolaşan veya kırsal alanlara tamamen kontrolsüz şekilde salınan sayısız köpeklerin vebali, sözüm ona hayvan haklarını savunmak adına ortalığı velveleye verenlerin boynunda…

Diğer taraftan, açlıktan mecalsiz düşmüş yoksula, bir ekmek parasını çok gören ve esirgeyen pek duygusal insancıklar, köpekleri için en pahalı mamaları alıyor. Hatta onları kuaföre filan da götürüyor. Tatile gideceği vakit, şanslı köpekler için hazırlanmış lüks otellere emanet ediyor vs. vs...