Erdoğan'ın 'Beyaz Türk' çıkışı akıllara bu fotoğrafları getirdi! 'Leblebi' paylaşımı hala sayfasında

Erdoğan'ın 'Beyaz Türk' çıkışı akıllara bu fotoğrafları getirdi! 'Leblebi' paylaşımı hala sayfasında
Cumhurbaşkanı Erdoğan, pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'le ilgili "Beyaz Türkler sahip çıkın hayvanlarınıza" dedi. Bu sözlerden sonra akıllara Erdoğan'ın sahiplendiği Leblebi isimli köpeği ve torunun kedisi 'Pıt Pıt Şeker geldi.

Hayvanların korunması ve vatandaşın güvenliğinin sağlanması çağrısında bulunan Erdoğan, “Asiye yavrumuzun başına gelen hadiseyi gördünüz. Beyaz Türkler, sahip çıkın hayvanlarınıza. Hayvanlarınıza sahip çıkın. Bu yavrumuz şu anda hamdolsun, emin ellerde. Dün gece ambulans uçakla aldırdık ve Antalya Üniversitesi’ne götürdü. Şu anda Antalya Üniversitesi’nde gerçekten bu operasyonlarda Türkiye’nin bir numarası dünyanın saygın hocası olan Prof. Dr. Ömer beye teslim ettik ve kendisi ile de görüştük İnşallah yapılacak operasyonlarla yavrumuzu sağlığına kavuştururuz” diye konuştu.

Erdoğan Ailesi 2020'de Leblebi'yi sahiplendi

Emine Erdoğan, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde İstanbul Fatih'teki Yedikule Hayvan Barınağı'nı ziyaret etmiş, trafik kazası sonucu kalçasında oluşan kırıklar nedeniyle 4 kez ameliyat geçiren "Leblebi" isimli engelli köpeği sahiplenmişti. Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından "Bu sabah Cumhurbaşkanımızı Leblebi ile birlikte uğurladık" diyerek Erdoğan ile Leblebi'nin Saray'ın kapısındaki resimlerini paylaşmıştı. Emine Erdoğan'ın gönderisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesabından da paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Pıt Pıt Şeker' ile fotoğraflarını paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2021 yılının ağustos ayında kucağında torunun kedisi 'Pıt Pıt Şeker' ile gazete okurken çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter ve Instagram hesaplarından yaptığı paylaşımda, 'Sevgili torunum Aybike’nin kedisi Pıt Pıt Şeker... Güncel gelişmelere pek meraklı' ifadelerini kullandı.

kedi.jpg