Demirtaş, Twitter'dan Saldırıyla İlgili Açıklama Yaptı!

Demirtaş, Twitter'dan Saldırıyla İlgili Açıklama Yaptı!
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da İhya- Der'e düzenlenen saldırı hakkında Twitter'daki hesabından açıklama yaptı.HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, DİYARBAKIR merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik...

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da İhya- Der'e düzenlenen saldırı hakkında Twitter'daki hesabından açıklama yaptı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, DİYARBAKIR merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Semti’nde bulunan İlim Hizmet Yardımlaşma ve Araştırma Derneği'ne (İhya- Der) düzenlenen saldırı hakkında sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açıklama yaptı.

Demirtaş açıklamasın, "Diyarbakır'da kirli bir tezgah sahneleniyor. İç çatışmayı tetiklemek istiyorlar. Bütün Partiler sabırla ve ortak akılla hareket etmelidir. Siyasi sorumluluk sahibi olanlar diyalogla bu tür tezgâhları boşa çıkarabilecek olgunlukta davranmalıdırlar. Sokakta karşı karşıya getirme senaryolarına karşı herkes bilinçle hareket etmeli ve sokaktan çekilmelidir.Sahte hesaplar üzerinden sosyal medyayı tahrik için kullananlara riayet edilmemelidir. İntikam ve kin kusan hiç kimse iyi niyetli olamaz." dedi.