Çete lideri Sedat Peker'den Korkmaz Karaca hakkında yeni iddialar

Çete lideri Sedat Peker'den Korkmaz Karaca hakkında yeni iddialar
Çete lideri Sedat Peker, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalar Kurulu Üyesi ve AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal hakkında yeni iddialarda bulundu.

Çete lideri Sedat Peker, Twitter hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. Peker, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalar Kurulu Üyesi ve AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal hakkındaki iddialarına yenilerini ekledi. 

Karaca'nın, kendisiyle görüşmediğinin öne sürülmesinin ardından yeni paylaşım yapan Peker, ''Süslü sülümanın kankası Korkmaz Karaca, çevrendeki seni arayan dostlarına Ben Sedat Peker’le görüşmek için haber göndermedim deyip yeminler ediyormuşsun. Bu yüzden Konya’daki iş adamıyla yaptığın whatsapp yazışmalarının bir tanesini yayınlamak zorunda kaldım'' diyerek Karaca'nın kendisine ulaşmak için yaptığını ileri sürdüğü görüşmeyi paylaştı.

Peker'in Karaca'ya ait olduğunu iddia ettiği yazışmaya göre; Karaca Tamer isimli kişi aracılığıyla Peker'e selamlarını iletiyor ve hakkını helal etmesini istiyor. 

Baykal iddialarını da sürdürdü 

Eski CHP lideri Deniz Baykal’a hakkında da iddialarda bulunan Peker, ''Deniz baykal da bana dava açacağını söylüyormuş. Bence kendisini uyar. Belli bir yaşa gelmiş, daha büyük rezillikler yaşamadan kalan günlerini sessizce yaşasın. Size değil de kızın ailesine saygısızlık olur. Korkmaz Karaca, aynı senin gibi süslü sülümana destek olmasın diye uyardığım kişilerden biri, bana tamam diyip perde arkasından da doncu sülü için lobi çalışmaları yapıyor. Akşamleyin onu adadan yollayacağız (ileride de cezaevine girer). Telefonuyla görüştüğümüz diğer arkadaşın ismi patlamasın diye onlardan bahsetmeyeceğim. Ancak tüm Türkiye’nin tecrübe ettiği üzere, beni yalanlayanlardan hiç hoşlanmam. 40 yaşından genç kardeşlerim, akşam saatlerinde süslü sülümanın kasası olan açıklayacağım şahsın bilgilerini iyi takip ederseniz, inanın sbk holding’te yaşananların devede kulak kaldığını göreceksiniz. Muhalif gazetecilere mutlaka baskı uygulayın kardeşlerim'' açıklamasını yaptı.

ekran-resmi-2021-06-28-15-15-05.png

ekran-resmi-2021-06-28-15-10-28.png