Bayrampaşa’da “birkaç gün önce ölen” erkek cesedi bulundu
Bayrampaşa'da O-3 Otoyolu'nun Sağmalcılar Viyadüğü mevkisinde, yol kenarında hareketsiz yatan bir kişi olduğu ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
Hareketsiz yatan kişinin 40 yaşlarında ve “en az birkaç gün önce öldüğü” belirlenen bir erkeğe ait olduğu, otoyoldan atılmış olabileceğinin değerlendirildiği öğrenildi.
İzmir'de karanlık gece: 18 yaşındaki Can vuruldu ceset bulununca ev alev aldı
EN AZ BİRKAÇ GÜN ÖNCE ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiği ve ölümünün üzerinden en az birkaç gün geçtiği tespit edildi.
Kadıköy'de inşaat halindeki binada facia: Atık toplamaya girdi ceset buldu!
CESET OTOYOLDAN ATILMIŞ OLABİLİR DEĞERLENDİRMESİ
Üzerinden kimlik çıkmayan ve yaklaşık 40 yaşlarında olduğu değerlendirilen erkek cesediyle ilgili polis ekipleri, cesedin otoyoldan atılmış olabileceğini değerlendirerek soruşturma başlattı. Ceset, gerekli incelemelerin yapılması için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Kaynak:AA