Bakan Gelecek Diye Atatürk Posteri İndi

Bakan Gelecek Diye Atatürk Posteri İndi
Tören nedeniyle süslenen binaya, Türk Bayrağı ile büyük boy Atatürk posteri asıldı. Ancak Atatürk posteri, bakanın açılışa gelmesinden hemen önce indirildi.Mehmet Serbes'in haberine göre;ADANA’da; Gıda, Tarım ve Hayvancılık...

Tören nedeniyle süslenen binaya, Türk Bayrağı ile büyük boy Atatürk posteri asıldı. Ancak Atatürk posteri, bakanın açılışa gelmesinden hemen önce indirildi.

Mehmet Serbes'in haberine göre;

ADANA’da; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in açılışını yaptığı Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Modern Bitki ve Islah Generasyon Atlatma Merkezi’nin hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende görülmemiş bir skandal yaşandı. Tören nedeniyle süslenen binaya, Türk Bayrağı ile büyük boy Atatürk posteri asıldı. Ancak Atatürk posteri, bakanın açılışa gelmesinden hemen önce indirildi. Posterin, Tarım Bakanlığı’nın üst düzey yetkililerinin talimatıyla indirildiği belirtildi. Açılışa; Eker ile Adana Valisi Mustafa Büyük’ün yanı sıra AKP milletvekilleri de katıldı. Bir kamu kurumu olmasına karşın açılış, AKP’nin seçim propagandası haline getirildi. Vatandaşlar, Atatürk posterinin indirilmesi ve saygı duruşunda bulunulmamasına tepki gösterdi.

Tarım Bakanı Mehdi Eker, Adana Valisi Mustafa Büyük’ün de katıldığı açılışta bir de konuşma yaptı.