AKP'li Belediyeden İlginç Yasak!

AKP'li Belediyeden İlginç Yasak!
7 yaşından büyük erkek çocuklar bu plaja giremeyecek.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yan kuruluşu Belde A.Ş tarafından işletilen Bayramoğlu Halk Plajı ikiye bölünerek bir tarafı kadınlara tahsis edildi. Kadınlara ayrılan...

7 yaşından büyük erkek çocuklar bu plaja giremeyecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yan kuruluşu Belde A.Ş tarafından işletilen Bayramoğlu Halk Plajı ikiye bölünerek bir tarafı kadınlara tahsis edildi. Kadınlara ayrılan bölmeye 7 yaşından büyük çocukların alınmayacağı duyuruldu.

Yaz aylarının gelmesiyle plajlarda da hareketlilik başladı. Her yıl özellikle AKP'li belediyelerin işletmesinde bulunan plajlardaki tuhaf uygulamalara bu yılda bir yenisi daha eklendi. Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan Bayramoğlu Halk Plajı ikiye bölünerek paravanla çevrelendi. Plajın paravanla çevrelenen kısmının kadınlara tahsis edildiği öğrenildi. Ancak tuhaflıklar bununla da sınırlı kalmadı. AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yan kuruşu Belde A.Ş tarafından işletilecek olan plajın kadınlar için ayrılan bölmesine 7 yaşından büyük erkek çocukların alınmayacağı duyuruldu. Yapılan bu uygulama yurttaşlar tarafından tepki gördü.

Caner Aktan / Kocaeli