20 yıllık AKP'li yurttaş Erdoğan'a böyle isyan etti: Yolunmuş tavuğa döndük

Sokak röportajında 20 yıldır AKP seçmeni olduğunu ifade eden kadın, 'Yolunmuş tavuğa döndük' diyerek, Erdoğan’ı artık bu saatten sonra Cumhurbaşkanı olarak göremeyeceğini belirtti.

Sokak röportajı sırasında 20 yıllık AKP seçmeni olduğunu ifade eden bir yurttaş, ülkenin geldiği hale ilişkin “Yolunmuş tavuğa döndük. Açız açıkçası açız” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı bu saatten sonra cumhurbaşkanı olarak göremeyeceğini söyleyen kadın, Erdoğan'ın son birkaç ayda her şeyi burnundan getirdiğini belirterek “Ben makarna ile yaşayamam. Biz onu bu saatten sonra cumhurbaşkanı olarak görmeyi düşünmüyoruz” diye konuştu.

'Çocuklarımıza AKP'yi aşıladık'

Sokak röportajı sırasında konuşan yurttaşın ifadeleri şöyle:

“Çocuklarımıza AKP'yi aşıladık. Dini bir siyasi insan, ‘Merhametli, iyidir’ dedik. Hastaneler açtı, ilaçlarımızı aldı, çocukların kitaplarını verdi. Ancak son birkaç aydır verdiği her şeyi zehir gibi burnumuzdan getirdi. Ben diyabet hastasıyım, şekerim var kolestrolüm var. Ben makarnayla yaşayamam. Bir maydanoz 5 lira olursa ben açım demektir. Eğer bir cumhurbaşkanı, bir reis bunu yapıyorsa biz artık onu cumhurbaşkanı olarak görmeyi düşünmüyoruz. Bizi yaraladı halkın yanında olamadı. İstese bu zamların hepsine el atar. Biz bittik ülkece, biz yolunmuş tavuğa döndük. Biz kazancımızı elektriğe, suya, faturalara ödüyoruz. Ufaktan tenceremiz kaynarsa ona şükrediyoruz. Kurbandan kurbana et yiyoruz.”