Osimhen'in vedasını açıkladı

Osimhen'in vedasını açıkladı
Spor basınının duayen ismi Şansal Büyüka, Galatasaraylı Osimhen için konuştu.

Türk spor basınının duyaen ismi Şansal Büyüka, Galatasaray'ın golcüsü Victor Osimhen'in Samsunspor maçından sonra "Transfer konusunda sezon sonunda göreceğiz ama her şeye rağmen Galatasaray sonsuza kadar kalbimde olacak" şeklindeki sözlerini değerlendirdi.

Büyüka, Sports Digitale YouTube kanalında şu ifadeleri kullandı:

- Ben açık söyleyeyim 'Galatasaray sonsuza kadar kalbimde kalacak' lafı... Burada aşırı mutlu olduğunu düşünüyorum... Sanki çok makyajlı, çok terbiyeli, çok kararında bir veda mesajı gibi geldi bana.

- Galatasaray bonservis bedelini hazırlamış durumda. Gözü kararttı Galatasaray ama Osimhen'i tutar mısın tutamaz mısın? Bütün Avrupa'nın devleri iştahlanmış, peşine düşmüş.

- Premier Lig falan olsa üst düzey pek bir şey demem de Juventus'a falan gideceksen dur be kardeşim, kal burada. Buradaki sıcaklığı hiçbir yerde bulamazsın.

- Galatasaray, muhtemelen Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Her zaman Avrupa'da boy göstereceksin, Avrupa'dan uzak kalman da söz konusu değil.

- Giderse de kimsenin kızmaya hakkı yok. Türkiye'de çok örnek bir futbolcu tipini sergiledi. Kiralık gelmiş bir futbolcunun böyle bir aidiyet duygusuyla oynaması belki de bugüne kadar görülmüş şey değil.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi