Galatasaray'dan ayrıldı Galata'ya gitti: "Bu son değil bir veda" diyerek açıkladı
Galatasaray'ın genç kalecisi Atakan Ordu, ayrılığını veda mesajıyla duyurdu. Atakan, şu paylaşımı yaptı:
"Terimin her damlasında Galatasaray arması için savaştığım, sevinçleriyle, hüznüyle unutulmaz bir yolculuk...
Bu büyük camianın bir parçası olmak, bu formayı onurla taşımak, her maçta "Cimbom" tezahüratlarıyla sahaya çıkmak benim için tarifsiz bir gururdu. Çocukluk hayalimdi Galatasaray, ve şimdi arkamda sayısız anı, dostluk ve başarı bırakarak vedalaşıyorum.
Bana inanan, destek olan, iyi günde kötü günde yanımda duran başta büyük Galatasaray taraftarları olmak üzere, tüm takım arkadaşlarıma, hocalarıma, kulüp çalışanlarına ve bu camiaya emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.
Bu bir son değil, bir veda sadece. Hakkınızı helal edin. Benim için bu formayı giymek şerefti. Sonsuz teşekkürler, sevgi ve saygılarımla."
Atakan Ordu'nun 3. Lig takımı Galataspor’a transfer olduğu belirtildi.