Arda Turan isteyince akan sular durdu: Maç biter bitmez geliyor

Arda Turan isteyince akan sular durdu: Maç biter bitmez geliyor
Arda Turan'ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Eyüpspor, ile sözleşme imzalayacak.

Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, devre arası transfer döneminde çalışmalarına devam ediyor. Eflatun-sarılı ekip, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’in takım kaptanı, orta saha oyuncusu Taras Stepanenko’yu kadrosuna kattı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇININ ARDINDAN YOLA ÇIKACAK

35 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 2010-11 sezonundan beri Ukrayna ekibinin formasını terletiyor. Tecrübeli orta saha oyuncusu, bugün Borussia Dortmund ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında Ukrayna ekibinin formasını son kez terletecek.

eyupspor-stepanenkoyu-kadrosuna-katti-538238-159493.jpg

1.5 YILLIK ANLAŞMAYA VARDILAR

1,5 yıllık anlaşmaya varılan Stepanenko, sözleşme imzalamak için İstanbul’a gelecek. Öte yandan İstanbul ekibi, bu transfer için bonservis bedeli ödemeyecek.

PERFORMANSI

Bu sezon 14 maça çıkan Taras Stepanenko forma giydiği 399 dakikada gol ya da asist kaydedemedi.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)