Son dakika | Muhittin Böcek'in oğlu gözaltına alındı

Son dakika | Muhittin Böcek'in oğlu gözaltına alındı
Son dakika haberi... Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek Antalya Havalimanında gözaltına alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyonlar birçok CHP'li belediyeye de sıçradı. Antalya Büyükşehir Belediyesi de bu operasyonların yapıldığı belediyeler arasında yer alıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyonlarda Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklanarak görevinden uzaklaştırıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında Böcek'in eski gelini ve oğlu hakkında da gözaltı kararı çıkarılmıştı.

HAVALİMANINDA GÖZALTINA ALINDI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen Muhittin Böcek'in yurt dışındaki oğlu Gökhan Böcek, bugün Viyana'dan uçakla geldiği Antalya Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi