İmamoğlu'ndan 88'inci adrese davet
CHP'nin Mart 2025'te Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasıyla başlattığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin 88'incisi Adalar'da düzenlenecek.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de kritik açıklamalarda bulunması beklenen miting için İmamoğlu'ndan yurttaşlara çağrı geldi.
Zeydan Karalar'dan İmamoğlu'na teşekkür
"TEK SES, TEK YÜREĞİZ"
23 Mart 2025'ten bu yana Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde bulunan ve hakkında 2 bin yıldan fazla süreli hapis cezası istenen İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda geçmişte Adalar'da yaptığı bir açılıştan görüntülere yer verdi.

"Çok sevdiğim, canım Adalar! Yarın yine hep birlikteyiz. Tek ses, tek yüreğiz" diyen İmamoğlu, Büyükada'daki yenilenen Taş Mektep açılış töreninde şu ifadeleri kullanmıştı:
"Sevgili eşim Dilek hatırlar, bizim çok özel böyle flört tanışma dönemimizde gelip gezdiğimiz bir günümüz vardır Adalar'da. Muhtemelen bize uğurlu geldi ve çok güzel bir yuvamız oldu. Adalar'a ayak basan herkese güzel yuva kurmalarını elbette temenni edeyim."