İmamoğlu iktidara seslendi: Milletle inatlaşma
Yayınlanma:
CHP Milletvekili Salih Uzun ile görüşen tutuklu CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, iktidara seslendi ve "Milletle inatlaşma" notunu yazdı.
CHP İzmir Milletvekili Salih Uzun, Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.
İmamoğlu, Uzun aracılığı ile bir not yazarak iktidara seslendi.Uzun katıldığı Halk TV'nin Rota programında notu ilk kez paylaştı. İmamoğlu gönderdiği notta şu ifadeleri yazdı:
"Kendisini her şeyin sahibi olarak gören akla sesleniyorum: Milletle inatlaşma! 105 yıldır bu topraklarda 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' prensibi ile ay yıldızlı Türk bayrağı dalgalanıyor. Unutmayın. Millet büyüktür. "