Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu soluğu Erzurum'da aldı

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu soluğu Erzurum'da aldı
Dizisi ara veren Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal ve kızlarıyla birlikte soluğu Erzurum'da aldı. Tatil kareleri sosyal medyada ilgi gördü.

Dizisine bayram tatili arası verilen Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal, kızları Lalin ve Leyla ile tatile gitti.

A.B.İ. dizisinin başrolünde yer alan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, birlikte vakit geçirmek için şehir dışına çıktı. Ünlü oyuncu çift, bu kısa tatil için Erzurum’u tercih etti.

sinem-kobal-ve-kenan-imirzalioglu-solugu-erzurumda-aldi-4.jpg

İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ve çocukları ile birlikte Erzurum’a giderek Palandöken'de tatilin keyfini çıkardı.

TATİLDEN PAYLAŞIMLAR GELDİ

Sinem Kobal, Erzurum tatilinden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımlarda, birlikte vakit geçirdikleri anlar yer aldı.

Ünlü çiftin tatil kareleri kısa sürede sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Paylaşımlara beğeni ve yorum yağdı.

sinem-kobal-ve-kenan-imirzalioglu-solugu-erzurumda-aldi-3.jpg

sinem-kobal-ve-kenan-imirzalioglu-solugu-erzurumda-aldi-5.jpg

sinem-kobal-ve-kenan-imirzalioglu-solugu-erzurumda-aldi-6.jpg

sinem-kobal-ve-kenan-imirzalioglu-solugu-erzurumda-aldi-8.jpg

sinem-kobal-ve-kenan-imirzalioglu-solugu-erzurumda-aldi-11.jpg

sinem-kobal-ve-kenan-imirzalioglu-solugu-erzurumda-aldi-12.jpg

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi