Zorla evine girdiği kadını kaçırmaya çalıştı

Kadıköy'de M.T. isimli erkek Ç.G. isimli kadının evine gelip zorla dışarı çıkardı. Sokak kadını sürükleyen saldırgan, kadını taksiye bindirmeye çalışırken esnaf müdahale etti. Gözaltına alınan M.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Kadıköy'de M.T isimli erkek, daha önce sevgili oldukları iddia edilen Ç.G. isimli kadının pazartesi günü evine gelerek tehdit ve hakaretler savurdu.

Zorla dışarı çıkardı, sokakta sürükledi

Bir süre sonra evden ayrılan M.T salı günü sabah saatlerinde tekrar Ç.G.'nin kaldığı eve geldi. Zorla eve giren saldırgan Ç.G.’yi darp ederek dışarı çıkardı. Saldırgan, kolundan tuttuğu kadını yol boyunca sürükleyerek sokağın başında bekleyen taksiye zorla bindirmeye çalıştı.

Esnaf yardıma koştu

Ç.G.'nin yardım çığlıklarını duyan çevredeki esnaf yardıma koştu. Çevredekiler kadının taksiye bindirilmesine engel olarak polise haber verdi.

Bıçak ele geçirildi

Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli M.T.'yi gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede ise şüpheliye ait olduğu öğrenilen bir bıçak ele geçirildi.

'Kendi evladımız gibi saldırganın elinden aldık'

Esnaf Ali Osman Filiz "Sabah saatlerinde dışarıdan yardım çığlıkları duydum. Genç bir kadının evinden zorla çıkartılarak, taksiye bindirilmek istenmesine şahit olduk. Diğer esnaf arkadaşlarla olaya müdahil olduk. Bende 4 kız babasıyım, kendi evladımız gibi saldırganın elinden aldık. Polisler gelerek gözaltına aldı" dedi.

Esnaf Yalçın Yıldırım ise "Kadını kolundan çekerek zorla taksiye bindirmek istedi. Çevredeki esnaflar da kadına yardımcı oldu. Adam birkaç kez kadını darp etmeye çalışmış. Kadını kaçırmaya çalışmış, taksici de gitmemiş. Bütün esnaf kadına yardım etti" diye konuştu.

Tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.T tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:DHA