Belediye başkanı tarafından akıl hastanesine yatırılmak istendiğini iddia eden kadın kendisine "üstün zekalı garibanım" dedi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir kadın hayvanlarını satmadığı gerekçesiyle Kütahya Eski Belediye Başkanı Mustafa Güler'in kendisine zorla vasi atayarak akıl hastanesine kapattırmaya çalıştığını iddia etti. Konunun muhatabı eski başkan Güler, konudan haberinin olmadığını videoyu çeken kadını bir yıldır görmediğini iddia etti.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yaşayan ve koyun besiciliği yapan bir kadın "koyunlarını satmadığı" gerekçesiyle vasi atanarak akıl hastanesine kaldırılmaya çalışıldığını iddia etti.

AKIL HASTANESİNE KALDIRILMAK İSTENDİĞİNİ İDDİA ETTİ

"Bu garibanının sesini duyun duyurun" diye sözlerine başlayan kadın,

"Kütahya Tavşanlı'da 75 yaşında dayım ve annemle koyun besliyorum. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler koyunlarımı satmadığım için beni akıl hastanesine yatırmaya çalışıyor.

Kütahya Valiliği bu olayı biliyor ve kamuoyundan saklamaya çalıştılar. Üstün zekalı garibanı ne hale getirdiler. Beni mağdurken daha da mağdur ettiler" dedi. Sesimi duy Türkiye diye isyan etti.

HALK TV PAYLAŞIMININ ALTINA YORUM YAĞDI ESKİ BAŞKAN YORUMLARA YANIT VERDİ

Videonun Halk TV Instagram hesabında yayınlanmasının ardından kullanıcılardan birçok yorum geldi. Bir kullanıcının "Halk TV bu olaya el atar işallah Gazetecilerimiz var. Yardımcı olurlar" mesajına eski Başkan Güler "Bahsettiği belediye başkanı benim inanın benim bu olaydan haberim olmadığı gibi şahsın kendisini de son bir senedir hiç görmüyorum" mesajını bıraktı.

whatsapp-image-2024-10-10-at-16-43-42.jpeg

Kaynak:halktv.com.tr