Zeybekci'den 'tek adam' itirafı: Beni bir tek o eleştirebilir

Zeybekci'den 'tek adam' itirafı: Beni bir tek o eleştirebilir
AKP tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Nihat Zeybekci, alkole ilişkin yaptığı açıklamalar nedeniyle parti içinde eleştiri alıp almadığı konusunda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı...

AKP tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Nihat Zeybekci, alkole ilişkin yaptığı açıklamalar nedeniyle parti içinde eleştiri alıp almadığı konusunda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret ederek "Beni AK Parti'de eleştirebilecek bir kişi var" dedi.

AKP İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Nihat Zeybekci, RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk oldu. İzmir'in siyasi tercihinden dolayı cezalandırılmadığını öne süren Zeybekci, "İzmir siyasi tercihinden dolayı cezalandırılsaydı, kişi başına gönderilen bütçede Türkiye'deki en çok pay alan ikinci şehir olmazdı" dedi.

Zeybekci, CHP'li rakibinin Tunç Soyer'in "Projelerin bazıları Ankara'da onaylanmıyor ya da gerekli imzalar atılmıyor" sözüne şu yorumu yaptı:

"4 yıl 15 gün boyunca Ekonomi Bakanlığı yaptım. Aziz Kocaoğlu da benim dostum. Kendisine ağabey diyerek hitap ederim. Ama Aziz Kocaoğlu bir kere yanıma gelip 'Şu ihtiyacımız var' demedi."

Adaylık sürecinde alkole ilişkin yaptığı açıklamalar nedeniyle parti içinde eleştiri alıp almadığı sorulduğunda ise Zeybekci,  "Beni AK Parti'de eleştirebilecek bir kişi var."  yanıtını verdi.

Etiketler :