Zafer Partisi, cumhurbaşkanı adayını açıkladı: Göreve çağırıyoruz

Zafer Partisi, cumhurbaşkanı adayını açıkladı: Göreve çağırıyoruz
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ismini vererek, Yavaş'ı göreve çağırdı. Yavaş, dün basın danışmanı aracılığıyla, Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarını yalanlamıştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, konuğu olduğu FOX TV'de Çalar Saat programında partisinin Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

Özdağ, "Biz Zafer Partisi olarak bir yumuşak geçişi yönetebilecek ve halkın her kesiminden oy alabilecek kişinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu gördük. Biz Zafer Partisi olarak Mansur Yavaş'ı göreve çağırıyoruz" dedi.

Yavaş, adaylık iddasını yalanlamıştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarına ilişkin ABB Basın Danışmanı Volkan Memduh Gültekin’den dün yalanlama gelmişti.

Gültekin’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şunları belirtmişti:

"Bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde Başkanımız Sn. Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında spekülatif haberler yer almaktadır. Bu haberlerle hiçbir ilgimiz bulunmamaktadır. Bizim derdimiz, gece-gündüz demeden çalışarak Ankara halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek, üretimi artırmak ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini sağlamaktır. Hemşehrilerimize şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz"