Yol vermedi diye aracı üzerlerine sürdü, çarpıp kaçtı

Başakşehir'de bir sürücü yol tartışmasına girdiği iki kardeşin üzerine otomobil sürdü. İki kardeşi yaralayıp kazaya sebep olan sürücü olay yerinden kaçtı. O anlara kameraya yansıdı.

Olay, 4 Mart Cuma günü sabah saatlerinde İkitelli'de yaşandı. Ali Akkaya, kardeşinin kullandığı hafif ticari araçla işe gitmek için yola çıktı. İkitelli'de kavşağa geldikleri sırada bulundukları otomobili iddiaya göre başka bir otomobil sıkıştırdı. Diğer otomobilin içinde bulunan iki kişi araç camını açarak Akkaya ve kardeşine küfretti. Yol verme tartışması bir süre daha devam etti.

cc0e7b8439c12c7a5d88dfce046f3516.jpg

Üzerlerine sürdü, çarpıp kaçtı

Bu sırada kullandıkları otomobilden sesler duyan Ali Akkaya ve kardeşi, arızayı kontrol etmek için araçtan indi. O sırada gelen tartışma yaşadıkları sürücü otomobiliyle araçlarından inerlerken Akkaya kardeşler ve önündeki bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan 2 kardeş hafif yaralanırken, otomobilin de kapısı hasar gördü. Çarpan otomobil sürücüsü ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

2d678c9d2c6eb940e3ba45ee68d14aac.jpg

'Cani gibi geldi bize çarptı'

Yaşadıklarını anlatan Ali Akkaya, "Yolda ilerlerken sol tarafımızdaki araç bizi sıkıştırdı. Sonra camı açıp bize yüksek sesle küfretti. Kardeşim aracı biraz ileriye aldı. Sonra bizim aracımızdan bir ses geldi. Arabadan inmeye çalışırken bu adam cani gibi geldi bize çarptı. 2 kişilerdi araçta. Silahla adam vurdun ya da bu şekilde araçla çarptın. İnsan hayatı bu kadar mı değersiz?" dedi.

Kaynak:DHA