Ticaretin Böylesi Görülmedi! Unutulmaz Olmak İstiyor, Banyo Yaptığı Suyu Hayranlarına Satıyor

Ticaretin Böylesi Görülmedi! Unutulmaz Olmak İstiyor, Banyo Yaptığı Suyu Hayranlarına Satıyor
Sosyal medya fenomeni Amanda Leon, hayallerindeki düğün ve balayını finanse etmek için büyük bir çaba gösteriyor. Ancak herkesi şaşırtan bir yönteme başvurdu. Leon, unutulmaz düğün ve balayı için banyo yaptığı suyunu kavanozlara koyarak satmaya başladı. Her bir kavanoz için 31 sterlin (yaklaşık 1.272 TL) kazanıyor.

21 yaşındaki sosyal medya fenomeni Amanda Leon, düğün ve balayı masraflarını karşılamak için kullanılmış küvet suyunu kavanozlara koyarak satmaya başladı. Dört gün içinde ürünlerinin fark edilerek satılmaya başlandığını ifade eden Leon, kazandığı parayı kendisi ve isimsiz nişanlısı için evlenirken unutulmaz bir deneyim sağlamak için kullanmayı planladığını söyledi.

0-pay-cen-wedmuse-05.jpg

"BALAYI PLANLARIM İÇİN FİNANSAL KAYNAK'

"Düğünümün ve balayının unutulmaz olmasını istiyorum, bu yüzden yaratıcı olmaya ve alışılmadık bir şekilde para toplamaya karar verdim" diyerek düğün ve balayı planları için yeni bir finansal kaynak olarak küvet suyu satışını bulduğunu belirten Leon açıklamalarda bulundu.

b4a10fa8-e842-4267-a2a7-5ef284ddfff6.jpg

'ŞİŞELEMEME BİLE YARDIM EDİYOR'

Suyu hayranlarına satan Amanda, suyun içme amaçlı olmadığını belirterek nişanlısının kendisini ticari hareketi konusunda desteklediğini söyleyerek, "O, benim en büyük destekçim! Hatta satmam için şişelememe bile yardım ediyor. Bu kadar değerli olacağını hiç düşünmemiştim" şeklinde konuştu.

1-pay-cen-wedmuse-08.webp