Yandaş Sabah, Bülent Emrah Parlak'ı hedef gösterdi

Yandaş Sabah, Bülent Emrah Parlak'ı hedef gösterdi
AKP'ye yakınlığıyla bilinen Sabah, Abdurrahman Dilipak'ın Emine Bulut'la ilgili yaptığı açıklamaya yanıt veren Bülent Emrah Parlak'ı hedef gösterdi.

Parlak, Dilipak'ın "Son Kadın cinayetini gözümüze çok yaklaştırırsak arkasındaki ormanı göremeyiz. Hepimiz suçluyuz. Bu cinayet bireysel değil. Mevcut aile okul toplum hep birlikte sorumluyuz. Tek başına eski kocayı suçlamak gerçeğin bütününü görmemize engel. Din ahlak akıl gelenek aile terbiyesi hepsi" sözlerine yanıt vererek, "Hayır efendim hepimiz suçlu değiliz,yıllardır insanımızı bilimsel eğitimden,sanattan uzak tutmak için elinden geleni yapan,toplumu gerici,çağ dışı yönelimlere mahkum eden,cahilleştirip emperyalizme köle yapmaya çalışan hepinizin desteklediği dincilik ve sağcılık suçlu!" demişti.

Sabah'ın haberinde Parlak'ın "skandal bir algı operasyonuna kalkıştığı" öne sürülürken, Parlak'ın açıklaması Dilipak'ın sözlerine yer verilmeden paylaşıldı.

PARLAK'TAN YANIT

Oyuncu Parlak, Twitter üzerinden Sabah'a yanıt vererek, "Benim ne dediğimi azıcık aklı çalışan insan anlar...Çirkin,algıcı ve operasyoncunun tillahı sizsiniz...Yalanlarınızı anca Trollerinize yutturursunuz...Güneşli günler yakın...Az kaldı yok olacaksınız. O yazdığım tweet bir başkasının tweetine cevaptı bunu niye yazmıyorsunuz...Benimki de soru sanki karşımda gerçek bir gazete var" dedi.

sabah-bulent-emrah-parlak-i-hedef-gosterdi-616559-1.

YANDAŞ A HABER'E DE TEPKİ GÖSTERDİ 

Etiketler :