Yalçın Dümer'den Yıllar Sonra Gelen Hülya Avşar İtirafı: "Sokak Ortasında Soyunurdu..."

Yalçın Dümer'den Yıllar Sonra Gelen Hülya Avşar İtirafı: "Sokak Ortasında Soyunurdu..."
Hasan Boğuldu filminde başrolü paylaştığı Hülya Avşar hakkında yıllar sonra çarpıcı açıklamalar yapan oyuncu Yalçın Dümer, Avşar ile ilgili "Hülya sokak ortasında soyunurdu, ben de perde tutardım. Arada gözüm kayardı" ifadelerini kullandı.

Katıldığı bir televizyon programında geçmiş yıllarda yer aldığı projeler hakkında detaylı açıklamalar yapan oyuncu ve sunucu Yalçın Dümer, Hülya Avşar ile rol aldığı 1990 yapımı Hasan Boğuldu filminin setinde yaşananları ilk kez kamuoyu ile paylaştı.

34 yıl önce beyazperdede izleyici ile buluşan filmde başrolü paylaştığı Hülya Avşar'a yönelik yıllar sonra çarpıcı ifadeler kullanan Dümer, "Hülya soyunurdu, ben fon perdesini tutardım" şeklinde konuştu.

Hülya Avşar ve Yalçın Dümer geçtiğimiz yıl birlikte poz vererek beğeni toplamıştı.

boguldu.jpg

"HÜLYA SOYUNURDU SOKAK ORTASINDA, ARADA GÖZÜM KAYARDI"

1990 yapımı olan 'Hasan Boğuldu' filminde 'Emine' ve 'Hasan' karakterlerini canlandıran ikiliden Yalçın Dümer, 2. Sayfa'ya konuk oldu.

film1.jpgDümer yayında setlerde günümüzde oldukça konforlu olan oyunculara dair konuşurken kendi yaşadıklarını da anlattı.

Yalçın Dümer konuşmasında "Hülya'nın gözlerine bakamazdım, heyecanlanırdım. Hülya soyunurdu sokak ortasında fon perdesini ben tutardım. Arada gözüm kayardı" diyerek güldü.