Uzman çavuşun kaçakçılık itirafları! Kurşunlandı, ölmedi, ihbar etti!

Bir uzman çavuş kaçakçılık yaptı. İtiraflarına Halk TV ekranlarında yayımlanan 'Kayda Geçsin' programı ulaştı.

Adana da ilçe emniyet müdürünü de arkasına alan bir çetenin olduğu ortaya çıktı. Emniyetin verdiği güçle, kaçakçılık işleri yapıldı. Sonrasında Adana'nın bir ilçesinde kendisine bir kamyonet getirildi. İçinde kaçak makaronun olduğu kamyonetle sevkiyata çıkan çavuş, yanında bir uzman çavuşla daha yakalandılar. Yakalandıktan sonra bu kişileri savunması için avukat gönderildi. Sonra serbest bırakıldı. Adana'ya döndüğünde 'sen artık bu işin içindesin çıkış yok' denildi. Girdiği çıkmazın içinden kurtulmak isteyen Uzman çavuş tehditlere uğrayarak cumhurbaşkanlığına kadar ulaşmaya çalıştı.

Tehditler aldı, kurşulandı, çete içerisindeki kovalamacanın içine düştü ama bunları yapan kimseye dokunulmadı...

O uzman çavuş bütün detayları 'Kayda Geçsin'e anlattı...

Uzman çavuş videosunda şu ifadeleri kullandı:

"2017 yılında Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı KOM şube müdürlüğünde göreve başladım. Yaşanan deprem nedeniyle abim ve ortakları vesilesiyle Adana'ya tayinim çıktı. Bir süre sonra abim ve ortaklarının sigara kaçakçılığı işi yaptığını öğrendim. Depremzede olduğum için durumum kötüydü. Bana bu işi yapabileceğimi teklif ettiler. Ben de bu işi yapmaya başladım.

Benimle beraber depremzede olup Adana'ya tayini çıkan Yusuf Astsubay da bu işin içine girdi. O da abim ve ortakları ile tanıştı. Adana işi şehir dışı olarak İzmir ve Ankara'ya da da sevkiyat yaptık. Bu süreçte abim ve ortakları öncülük yaparak yolda çevirme olup olmadığını söylüyorlardı. Abim ve ortakları arkamızda emniyet olduğu için 'bize güven bir şey olmayacak' dediler...

Haberin devamını izlemek için tıklayınız...

Kaynak:halktv.com.tr