Ünlü Oyuncudan Şaşırtan İtiraf: Sokak Ortasında Yaşadığı Cinsel İlişkiyi Anlattı

Jet Sosyete dizisi ile milyonların tanıdığı bir oyuncu haline dönüşen Deniz Cengiz, "Umarım Annem Dinlemez" isimli podcast yayınına katılarak cinsel hayatına ilişkin itiraflarda bulundu. Cengiz,'in geçmişte halka açık bir alanda yaşadığı seks deneyimini anlatması sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü isimlerin geçmiş yıllarına ait cinsel içerikli itiraflarını konu edinen podcast serisi Umarım Annem Duymaz'ın bu haftaki konuğu, oyuncu Deniz Cengiz oldu.

Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı İlayda karakteri ile ünlenen oyuncu, yayında geçmiş yıllarda yaşadığı seks deneyimine ilişkin itiraflarıyla sosyal medyada gündem oldu.

deniz2.jpg

"OTOPARK GİRİŞİNDE SEVİŞTİK"

Tuluğ Özlü tarafından sunulan programda kendisine yöneltilen "Bir arkadaşına bile anlatamayacağın kötü bir seks hikayen var mı?" sorusuna yanıt veren Cengiz, şu ifadeleri kullandı:

"Kadıköy'de bir ara sokakta bir otoparktan birinin giriş kat balkonuna girip sevişmiştik ve çocuğun bütün dizleri yara olmuştu. Ertesi gün buluştuk, annesi şey diyormuş; 'Ne oldu oğlum? Bu nasıl düşmek?"

deniz3.jpg