Ünlü Estetikçinin Oğlu Ölümlü Kazaya Karıştı, Yazar Anne Oğlunu Mısır'a Kaçırdı

Ünlü Estetikçinin Oğlu Ölümlü Kazaya Karıştı, Yazar Anne Oğlunu Mısır'a Kaçırdı
İstanbul'da lüks cipiyle kaza yapıp ölüme neden olan 16 yaşındaki genç, ünlü estetikçinin oğlu çıktı. Yazar anne, aynı gün 16 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçırdı.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, ATV motoru arızalanan bir grup, emniyet şeridinde durarak durumu kontrol ediyordu. Ancak, lüks bir araç, emniyet şeridinde duranlara çarptı ve sürücü olay yerinden kaçtı. Bu kaza sonucunda bir kişi hayatını kaybetti ve dört kişi de yaralandı. Kazayı yapan aracın sürücüsü, yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op.Dr. Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğlu T.C. olarak tespit edildi. Olayın gerçekleştiği tarih, 1 Mart Cuma günü saat 20.00 civarındaydı.

trafik-kazasi.jpg

Sarıyer'den ATV motorlarıyla geziye çıkan Oğuz Murat Acı (29) ve diğerleri, bir arızalanma durumunda Kemerburgaz yolunda emniyet şeridine çekilerek durmuşlardı. Bu sırada, Acı önlem almak için motorun ışıklarını yakmıştı. Ancak, başka bir araç emniyet şeridinde bekleyenlere çarptı ve beş kişi yaralandı, Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti.

trafik-kazasi2.jpg

YAZAR VE DOKTORUN OĞLU ÇIKTI

12 Punto'dan Müslim Sarıyar'ın haberine göre Kazada hayatını kaybeden Acı toprağa verilirken, kaçan sürücü hakkında önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Polisin yaptığı çalışmada kazayı yapan sürücünün yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op.Dr. Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğlu T.C. olduğu ortaya çıktı.

trafik-kazasi1.jpg

OĞLUYLA AYNI GECE MISIR’A KAÇTI

Polisin yaptığı çalışmalarda şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı.

Yapılan çalışmalarda, kaza sonrası olay yerine gelen yazar Eylem Tok, kaza yapan oğlunu alarak olay yerinden kaçırdı.

misira-kacti1.jpg

Olaydan sonra İstanbul Havalimanı’na giden anne Eylem Tok, oğlu T.C. ile saat 03.00 sıralarında Mısır uçağına binmek için işlem yaptı. İşlemlerin ardından anne Eylem Tok ile oğlu 04.30 sıralarında yurt dışına çıkarak Mısır’a gittikleri ortaya çıktı.

Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediyor.

Ünlü yazar Eylem Tok, "Oğlum çok hasta onunla ilgileniyorum. Basına yansıyan haberler eksik. Allah kimseyi evladı ile sınamasın" dedi.

Etiketler :