Ümit Özdağ'dan Starbucks'a Neden Gittin Diyen Gence Yanıt! O Bıyıklarını Değiştir, Badem yap

Starbucks kahve zinciri İsrail protestolarının bir numaralı adresi olmuş, kahve zincirine gidenler taciz edilmişti. Ümit Özdağ Samsun'da bir Starbucks şubesine gidip gençlerle buluştu. Kendisini kahve zincirine gittiği için eleştiren bir gence ilginç bir yanıt verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Samsun’da gençlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Ümit Özdağ bir vatandaşın eleştirisine maruz kaldı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Samsun’da gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Son dönemde İsrail’i protesto etmek için Starbucks’a saldırı düzenleyen ve kahve zincirinde oturan insanları rahatsız edenleri örnek veren Ümit Özdağ, gençlere kahve ısmarladığını söyledi.

umit-ozdag11.jpg

Gençlerle vakit geçirerek çay içen Ümit Özdağ bu sırada bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Vatandaş, Özdağ’ın Starbucks’a gitmesini ve İHH ile birlikte İncirlik Üssü önündeki eyleme gitmemesini eleştirdi.
Vatandaş, ”Siz niye gitmediniz oraya başkanım? Keşke siz de gitseydiniz yardımcı olsaydınız. ‘Ben de bu arkadaşların peşindeyim’ deseydiniz.”

mit-ozdag2.jpg

“Gençlere karışmayın dedim. Gençlerimize karışmayın yahu. Marmara vapurunu İsrail ile anlaşıp Türk devletinin karşı çıkmasına rağmen sözde yardım adına götürüp orada Türk çocuklarını öldürten Alman istihbaratına çalışan adamların peşinden gitmeyiz. Sen git İHH’nın peşine. Yalnız o bıyıklarını değiştir, badem yap sen.”

Etiketler :