Türkiye'nin En Ünlü Ailesinin Oğlu Fenomen Sevgilisine Lüks Saat Alınca Ailede Kıyamet Koptu!

Türkiye'nin En Ünlü Ailesinin Oğlu Fenomen Sevgilisine Lüks Saat Alınca Ailede Kıyamet Koptu!
Cemiyet hayatı skandal bir olayla çalkalanıyor. Türkiye'nin tanınmış ailelerinden birinin oğlu fenomen sevgilisine lüks bir saat aldı. Ancak ikili ayrılınca saatin fenomen sevgilide kalması ailede kıyamet koptu. Sosyetik aile oğluna "Hemen saati geri iste" baskısı yaptı. Fenomen, saati geri vermeyince sosyetik adam genç kadına 60 bin dolar karşılığında saati geri aldı..

Türkiye'nin tanınmış ailelerinden birinin oğlu, fenomen bir kadınla yaşadığı büyük aşk ile gündeme gelmişti. Cemiyet ve magazin dünyasında çokça konuşulan bu aşk, kısa bir süre önce sona ermişti.

Ayrılık öncesi sosyetik iş insanı, fenomen sevgilisine dünyaca ünlü bir lüks saat markasından pahalı bir hediye almıştı.

adsiz-tasarim.png

Ancak ayrılık sonrası bu pahalı saatin fenomen hanımefendi de kalması ailede büyük bir kriz yarattı. Sosyetik iş insanının annesi, oğlunun bu pahalı hediyeyi öğrenince öfkeli tepki gösterdi. Oğluna "Bu saati kimi aldıysan hemen geri iste!" diye ültimatom verdi.

Sosyetik iş insanı eski sevgilisinden saati geri istedi, ancak fenomen hanımefendi bu isteği reddetti.

dd.webp

60 BİN DOLAR VERİP SAATİ GERİ ALDI

Çaresiz kalan sosyetik anne, oğluna bir kez daha ültimatom verdi. Aynı model saati bulmak zor ve uzun zaman alacağından, sosyetik iş insanı eski sevgilisine ilginç bir teklifte bulundu: Aldığı pahalı saat karşılığında 60 bin dolar ödeyeceğini söyledi.

Fenomen hanımefendi bu teklifi kabul etti. Sosyetik iş insanı da hediye aldığı saatin parasını ödeyerek geri almış oldu.

Etiketler :