Türkiye'nin En Eski Sosyal Kulübü 'Büyük Kulüp'te Seçim Heyecanı

Türkiye'nin En Eski Sosyal Kulübü 'Büyük  Kulüp'te Seçim Heyecanı
Büyük Kulüp 23-24 Mart tarihlerinde yeni başkanını seçmek için sandığa gidiyor. En güçlü başkan adayı olarak 33 yıllık kulüp üyesi Melih Tavukçuoğlu gösteriliyor.

“Deneyim Büyük, Hedefler Büyük” diyerek yola çıkan Tavukçuoğlu, “şeffaf, hesap verebilen ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yola çıktık. Üyelerimizin mutlu ve güvende hissettiği; müzik, yemek, spor ve tüm alanlarda her zevke, her yaşa uygun seçenekler bulabileceği bir Büyük Kulüp vaat ediyoruz."dedi.

Melih Tavukçuoğlu’nun yönetim kurulu listesinde, Sabancı Holding eski CEO'su Mehmet Göçmen, Garanti Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Adnan Memiş, iş insanı Hüseyin Aytemiz, Türk Ytong CEO'su Fethi Hinginar, Bayegan Ceo’su Burcu Üstüner, TÜRMOB Genel Başkan Yardımcısı İrfan Hüseyin Yıldız, Marmara Uni. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Kulak, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Eski Üyesi Cem Yurtbay, Prof. Dr. Selami Mahmutoğlu, Doç. Dr. Bülent Demir gibi tecrübeli isimler bulunuyor.

Melih Tavukçuoğlu Kimdir?


Melih Tavukçuoğlu, 1952 yılında Rize‘de doğdu. İlk ve ortaokulu Rize‘de, lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra üniversite eğitimini İDDMMA Yıldız Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünde tamamladı. Akaryakıt, tekstil, turizm, inşaat başta olmak üzere bir çok sektörde faaliyet gösterdi, sektör derneklerinde yöneticilik ve başkanlık yaptı.

Anadolu Yakası İnşaatçılar Derneği (AYİDER) Kurucusu olup, uzun yıllar başkanlığını da yapan Tavukçuoğlu, Kadıköy sınırları içinde yaptığı prestij binaları ile de biliniyor.
Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyesi olan Melih Tavukçuoğlu, 33 senedir üyesi olduğu Büyük Kulüp’te Balotaj Kurulu Üyeliği, Yönetim Kurulu Üyeliği, Yönetim Kurulu Genel Sekreterliği ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Etiketler :