Türkiye'nin çöken değerlerini denizin dibine dalarak gösterdiler

Türkiye'nin çöken değerlerini denizin dibine dalarak gösterdiler
Bodrum'da denizin derinliklerine dalındı ve Türkiye'nin dibe vurmuş değerleri tek tek görüntüledi. Ancak nefes sadece adalet, eğitim, ekonomi, liyakat, tarım ve hayvancılık, uluslararası ilişkiler, bağımsızlık, insan hakları ve vicdana yetti.

Her gün zamlarla karşılaşılan, yediğimiz içtiğimiz her şeyde bambaşka iğrençlikler bulunan, kadına ve çocuğa şiddetin dinmediği, torpilsiz insanların bir yerlere gelemediği, adaletsizliklerle dolu bu günlerde tüm insani değerler kara bir bulut gibi üzerimize çöktü.

Vatandaşların her geçen gün karamsarlıkla ve korkuyla yüzleşerek uyandığı bu günlere yetkililerin caydırıcı çözüm bulamadığı ve kısır döngüden çıkılamadığı detayı dikkat çekti.

DİBE BATMIŞ DEĞERLERİ AÇIKLADI

Bodrum'daki bir grup dalgıçla Mavi Vatan'a dalış yapan Kutlu Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bröveli Dalgıç Ahmet Erdemli, Türkiye'de yerin dibine batmış değerleri sıraladı.

Eline aldığı temsili pankartlarda sırayla "adalet, eğitim, ekonomi, liyakat, tarım ve hayvancılık, uluslararası ilişkiler, bağımsızlık, insan hakları ve vicdan" yazılıydı.

"İKTİDAR DÜN SÖVDÜKLERİNE BUGÜN ÖVGÜLER DİZEREK ÜLKEYİ KURTARAMAZ"

Aldığı tek nefesle bunları gün yüzüne çıkaran ve ülkemizde neler yaşandığına değinen Erdemli videoda şu ifadeleri kullandı:

Birçok değerimizin iyice dibe vurmuş durumda olduğunu Mavi Vatan'da da gördük. İktidar, TBMM'de dün sövdüklerine bugün övgüler dizerek ülkeyi kurtaramaz.

"BAKIŞ AÇINIZI DEĞİŞTİRİN"

Bu ülkeyi seviyorsanız tüm TC kimliği taşıyan vatandaşlarımızı din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin, Anadolu'nun en ücra köyündeki Mehmet efendinin kızı, oğlu başarı gösterdiyse, onu hak ettiği yere getirin. İnsanları bir işe yerleştiremeyecekseniz o alanda içi boş üniversitelerde meşgul etmeyin. Milli bir eğitim, milli bir ekonomi politikası ve adil bir düzen için "Bakış açınızı değiştirin" diyorum. Bu çağrıyı yapıyoruz ama sizlerin bu konuda samimi olmadığınızın da farkındayız. Bu yüzden yine, yeniden yollara düştük. Umutlarınızı yitirmeyin. Türk milletine sesleniyorum.

"MUTLU BİR TÜRKİYE'YE GİDEN YOLUN..."

Kutlu Parti olarak ülkemize hizmet için projelerimizi hazırladık, geliyoruz. Bize katılıp destek verin, hep beraber mutlu bir Türkiye'ye giden yolun taşlarını birlikte dizelim."

Kaynak:halktv.com.tr