Türkiye korkunç cinayetlerle sarsılırken İçişleri Bakanı Teknofest paylaşımı yapınca tepki yağdı

Türkiye korkunç cinayetlerle sarsılırken İçişleri Bakanı Teknofest paylaşımı yapınca tepki yağdı
Türkiye geçtiğimiz gün adeta vahşeti yaşadı. Önce Beyoğlu’nda iki kişinin sokak ortasında bir kadına tecavüz girişiminde bulunması, daha sonra ise Fatih'te iki kadının kafaları kesilerek öldürülmesi ülkeyi ayağa kaldırdı. Yaşananların ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın TEKNOFEST paylaşımı yapması kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Türkiye 24 saat içinde, Beyoğlu'ndaki iki suç makinesinin bir kadına tecavüz girişimine, Fatih'teki kan donduran kadın cinayetlerine ve Avcılar'daki araba hırsızının 5 araç ve 2 motosiklete çarpıp üç kişiyi yaralamasına şahitlik etti.

cinayet.webp

TÜRKİYE 'VAHŞETLERLE' SARSILDI

Fatih'te yaşanan kadın cinayeti ve daha sonrasında ortaya çıkan ayrıntılar kan dondurdu. Semih Çelik isimli isimli şahıs, 19 yaşındaki Ayşenur Halil’i öldürdükten yarım saat sonra, aynı yaştaki İkbal Uzuner'in başını keserek tarihi Edirnekapı surlarından aşağı attı ve intihar etti.

Katilin evinde bulunan resim, görenleri dehşete düşürürken, şahsın Uzuner’i tıpkı resimde çizdiği gibi parçalara ayırdığı tespit edildi. Mesleği kasaplık olan Çelik'in akıl hastalığı sebebiyle bu yıl içinde 5 defa hastanede tedavi gördüğü, hakkında 2 kez kayıp ihbarı verildiği ve 1 kez intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.

Diğer taraftan, aynı gün içinde, Beyoğlu'nda bir kadının iki erkeğin tecavüz girişimine maruz kaldığı görüntüler açığa çıkarken önce serbest bırakılan şahıslar, gelen tepkilerin ardından tekrar gözaltına alınarak tutuklandı.

ali.jpg

YERLİKAYA'NIN "TEKNOFEST" PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI!

Bir gün içinde yaşanan olaylar toplumda infial yaratırken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği Teknofest paylaşımı tepkilere yol açtı. "Türkiye'nin Huzuru" etiketiyle yapılan videolu paylaşımın altına iki binden fazla yorum yapılırken Yerlikaya'nın söz konusu paylaşımı 4 milyondan fazla görüntüleme aldı.

Bir sosyal medya kullanıcısı Yerlikaya’nın paylaşımına, “Memleket yanıyor, her gün birileri ölüyor, kafası kesiliyor. Sizin derdiniz Teknofest mi?” ifadeleriyle yorum yaparken bir diğer kullanıcı ise, “Teknofest mi? Gündemden haberin var mı senin?” ifadelerini kullandı.

Başka bir vatandaş ise, söz konusu paylaşıma, “Milet birbirini kesiyor siz festival diyorsunuz sayın bakan?” yorumunda bulundu.

tekonoo.png

BU SABAH YİNE OPERASYON MESAJI PAYLAŞTI

Ali Yerlikaya, bugün sabah saatlerinde de, her gün olduğu gibi operasyon paylaşımı yaptı. Gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunun görüntülerini paylaşan Yerlikaya’nın gönderisinin altına da yorum yağarken "Kafayı çekip kadın taciz edenleri, öldürenleri de tekrar bırakmamak üzere almanızı bekleriz", "Sayın Bakan güzel ülkemizde dün 2 tane yavrumuzun kafasını kestiler. Niye açıklama yapma gereği duymuyorsunuz?" ifadeleri kullanıldı.

yerlikaya.png

1.jpg

2-001.jpg

3.jpg

Kaynak:halktv.com.tr