Türk Hava Yolları Uçuşunda Skandal! Yolcular 24 Saat Uçakta Mahsur Kaldı

Türk Hava Yolları iştiraki olan AJet'e ait 26 Haziran tarihli Frankfurt-Ankara seferi 24 saati aşkın süredir yapılamıyor. Dün 18.20'de kalkması gereken uçak 4 saat rötar yapmış, gece yolculara yapılan açıklamada uçuşun bugün saat 11.15'e ertelendiği duyurulmuştu. Ancak bugün de saatlerce kalkmayan uçak sonrası yolcular uçak içerisinde krizi geçirdi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) alt kuruluşu olan Anadolujet, 2023 yılında yapmış olduğu değişiklikle ismini AJet olarak güncellemişti.

Yurt içi ve yurt dışı uçuşlar gerçekleştiren firmanın Almanya-Türkiye seferi 24 saati aşkın süredir yapılamıyor.

4 SAATLİK RÖTARIN ARDINDAN UÇUŞ İPTAL EDİLDİ

AJet'e ait VF524 uçuş numaralı Frankfurt-Ankara uçuşu dün 18:20'de kalkması gerekirken 4 saatlik rötarın sonunda gece yarısına doğru iptal edildi. Yolculara yapılan açıklamada uçağın saatinin 27 Haziran günü 11:15 olarak değiştirildiği belirtildi ve yeni uçuş numarası VF6650 oldu.

whatsapp-image-2024-06-27-at-21-33-40.jpeg
YOLCULAR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Saatlerce rötar sonrası geceyi havalimanında geçiren yolcular, yeni uçuş saatinde de beklemediği bir tablo ile karşılaştı. Uçağın yeniden saatlerce kalkmaması üzerine yolcuların mağduriyeti 24 saatin üzerine çıktı.

Yaşananlar karşısında uçakta sinir krizi geçiren yolcuların olduğu görülürken, bir yolcu tepki dolu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.