TOKİ yeni kampanyasını duyurdu: 43 ilde konut ve işyeri satışı 19 Ağustos'ta başlıyor

TOKİ yeni kampanyasını duyurdu: 43 ilde konut ve işyeri satışı 19 Ağustos'ta başlıyor
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. 43 ilde konut ve iş yeri satışları için başvurular başladı.

TOKİ, konut alıcılarına yüzde 25 peşinat ve 120 aya varan uzun vade seçenekleri sunuyor. İş yerleri için ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade imkanı bulunuyor. Bu sayede daha fazla vatandaş, ev sahibi olma hayaline kavuşabilecek.

KAMPANYA KAPSAMINDAKİ İLLER

Kampanya, İstanbul, Ankara, Bursa gibi büyük şehirlerin yanı sıra birçok farklı ilde de geçerli olacak.

TOKİ'den alınan bilgilere göre, alıcılar Edirne, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Aydın, İzmir, Denizli, Eskişehir, Afyonkarahisar, Ankara, Konya, Kırıkkale, Nevşehir, Kırşehir, Çorum, Karaman, Kayseri, Zonguldak, Samsun, Trabzon, Rize, Erzurum, Siirt, Tunceli, Kars, Batman, Adana ve Hakkari'deki konut ve iş yerlerine %25 peşinat ve 72 ay vade ya da %25 peşinat ve 120 ay vade seçenekleriyle sahip olabilecekler.

4-n8z7.webp

BAŞVURU VE SATIŞ TARİHLERİ

Konut ve iş yeri satışları için başvurular, 19 ve 20 Ağustos tarihlerinde sona erecek. Açık artırmalar ise sırasıyla 20 ve 21 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. İnternet üzerinden de katılabileceğiniz açık artırmalar için belirtilen tarihlere kadar kayıt yaptırmanız gerekiyor.

Ayrıntılı bilgilere "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "0212 608 15 00" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Etiketler :