Tokat şakasıyla başlayan kavga cinayetle bitti

Bayrampaşa'da M.Ö. arkadaşı Ş.K.'ye şaka amaçlı tokat atmasının ardından iddiaya göre ikili arasında kavga çıktı. Büyüyen kavga sonrasında oturdukları eğlence mekanından dışarıya çıkan ikili arasındaki kavgada silahlar konuştu. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralan kişi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bayrampaşa Terazidere Mahallesi’nde edinilen bilgilere göre, bir eğlence mekanında oturan M.Ö. arkadaşı Ş.K.'ye tokat attı. M.Ö. ile Ş.K arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma mekan dışında çıkan ikili arasındaki kavga dışarda da devam etti.

Kavgada, M.Ö.'nün yanındaki arkadaşı U.K., yanında bulunan 2 silahtan birini M.Ö'ye verdi. İkili daha sonra Ş.K.'ye kurşun yağdırdı. Ş.K. kanlar içerisinde yere yığılırken, arkadaşları tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ş.K. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Polis, U.K'yi Başakşehir'de, M.Ö.'yü ise Fatih'te yakaladı. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda ise 1 tane ruhsatsız tabanca ile 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler 'Kasten Öldürme' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin ateş ettikten sonra Ş.K.'yi darp ettikleri ve Ş.K.'nin yere düştüğü görülüyor.

Kaynak:DHA

Etiketler :