TEM'de Çalışma Ertelendi

TEM'de Çalışma Ertelendi
TEM’in Gebze geçişindeki yapılması planlanan çalışma ertelendi.TEM yolunun Kocaeli’nin Gebze İlçesi kavşağı girişinde yapılacak düzenleme çalışmaları için Ankara yönünün yarın sabah saat 08.00’den 29 Mayıs’a...

TEM’in Gebze geçişindeki yapılması planlanan çalışma ertelendi.

TEM yolunun Kocaeli’nin Gebze İlçesi kavşağı girişinde yapılacak düzenleme çalışmaları için Ankara yönünün yarın sabah saat 08.00’den 29 Mayıs’a kadar trafiğe kapatılması ertelendi. Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “D-100 üzerindeki bakım ve onarım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle bahse konu TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara yönü TEM (O-4) Katılım Kolundaki çalışmalar ertelenmiştir” denildi.

Kocaeli Valiliği’nden dün akşam saatlerinde yapılan açıklamada, Gebze – Orhangazi – İzmir Otoyolu Projesi kapsamında TEM yolu Gebze Kavşağı girişinde yapılacak düzenleme çalışmaları nedeniyle, TEM’in Ankara yönünün 13 Mayıs Çarşamba sabahından itibaren 29 Mayıs’a kadar 16 gün ulaşıma kapatılacağı duyurulmuştu. Trafiğin bu süre içinde de Gebze’den itibaren Ankara yönüne doğru D-100’den verileceği bildirilmişti.

Kocaeli Valiliği’nden bugün yapılan açıklamada ise bu çalışmanın ertelendiği duyuruldu.

Valilik açıklaması şöyle:

“Gebze – Orhangazi – İzmir (İzmit Körfezi Geçişi ve Bağlantı Yolları dahil) Otoyolu Projesi kapsamında; O-4 Otoyolu Gebze-Orhangazi kesimi Km:00+000-4+150 arasındaki yapım işi kapsamında yapılan O-4 Otoyolu üst yapı çalışmalarında İstanbul – Ankara yönünün Km:45+300 (Gebze Kavşağı Girişi) ile Km:48+000 K-1 Kavşağı Kol-1 kesişimi arasında uygun trafik işaretleme çalışmaları yapılarak 20.03.2015 tarihinde başlanılmış ve devam etmektedir. Söz konusu çalışmalar kapsamında; Gebze Gişelerden TEM Otoyoluna girildikten sonra TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara Yönü TEM O-4 Katılım yolu 13.05.2015 Çarşamba günü saat 08.00’da trafiğe kapatılacaktı. Ancak D-100 üzerindeki bakım ve onarım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle bahse konu TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara yönü TEM (O-4) Katılım Kolundaki çalışmalar ileri bir tarihe ertelenmiştir.”