Tarsus’ta ölüm zinciri! Yaya ve sürücü kurtulamadı

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptıktan sonra kontrolden çıkarak TIR'a çarptı. Kazada iki kişi hayatını kaybederken bir kişi yaralandı.

Mersin’in Tarsus ilçesi Dörtler mevkiinde, 33 NFA 97 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Aliye Teberik'e çarptı. Kaza, 19.30 sıralarında meydana geldi. Çarpmanın ardından kontrolü kaybeden sürücü, karşı yönden gelen 51 AJJ 051 plakalı TIR'a çarptı.

Tahir Döğücü yönetimindeki otomobil, çarpışmanın etkisiyle hurdaya döndü. Kazada, sürücü Tahir Döğücü olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan yaya Aliye Teberik ise ambulansla hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAZA YERİNDE İNCELEME

Kazayı gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücünün cansız bedeni, uzun süren çalışmalar sonucu çıkarıldı. Otomobilde bulunan bir diğer yolcu F.D. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ölenlerin cenazeleri, otopsi için morga gönderildi. Yetkililer, olayın oluş biçimi ve detaylarıyla ilgili incelemelerin sürdüğünü açıkladı.

mersinde-otomobil-once-yayaya-ardindan-409309-113738.jpg

mersinde-otomobil-once-yayaya-ardindan-409310-113738.jpg

mersinde-otomobil-once-yayaya-ardindan-409311-113738.jpg

Kaynak:DHA