Tarkan'ı 'FETÖ'cülük' ile itham etti: Gülen övgüleri ortaya saçıldı

Tarkan'ı 'FETÖ'cülük' ile itham etti: Gülen övgüleri ortaya saçıldı
Yeni Akit gazetesinin Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı, Tarkan'ın Türkiye'nin gündemine oturan şarkısı 'Geççek'in Pensilvanya'da yazdırıldığını iddia etti. Yakışıklı'nın iddiasının ardından geçmişte FETÖ lideri Fetullah Gülen'e yönelik paylaşımları ortaya saçıldı.

Yeni Akit gazetesinin Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı, 'Geççek' adlı şarkısını yayınlayan Tarkan'ı FETÖ ile ilişkilendirdi.

Yakışıklı'nın sosyal medya hesabından yaptığı, "Pensilvanya'dan yazdırılan şarkı sözlerinin hiçbir hükmü yoktur!" paylaşımına kısa sürede bin 600'ün üstünde yorum yapıldı.

Yakışıklı'nın söz konusu paylaşımının ardından, geçmişte FETÖ'ye ilgi ve övgü niteliği taşıyan tüm paylaşımları da ortaya saçıldı.

Paylaşımlarının ekran görüntülerinin sosyal medyada hızla yayılması üzerine iftiraya uğradığını yazdığı bir ileti daha gönderen Hacı Yakışıklı'nın Gülen'den "Muhterem Hocaefendi" diye söz ettiği iletisini silmesi dikkatlerden kaçmadı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Hacı Yakışıklı, FETÖ iletilerinin ekran görüntülerinin Twitter'da gündem olması üzerine, "En iyi bildikleri iş! Operasyon yükleniyor..! Biat ettikleri efendilerinin ve maşalarının sözde öcünü almak için en iyi bildikleri işi yapmaya devam ediyorlar! Bağlamından kopar, iftira at, seyret! Artık çamur atmıyorlar, bizatihi çamur olmuşlar! Pensilvanya uşakları!" yazdı.