Tahliye edilen askeri öğrenci Çetinkaya'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Tahliye edilen askeri öğrenci Çetinkaya'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Yargıtay’ın askeri öğrencilerin cezasını bozmasının ardından tahliye edilen Furkan Çetinkaya ve annesi Melek Çetinkaya, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Yargıtay’ın, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Sultanbeyli dosyası kapsamında tutuklanan ve müebbet hapis cezası verilen 66 askeri öğrenci hakkındaki kararı bozmasının ardından cezaevinden tahliye edilen isimlerin arasında Taha Furkan Çetinkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nu ziyarette oğlu Çetinkaya için uzun süre eylem yapan Melek Çetinkaya da yer aldı.

Çetinkaya Ailesi'nin Kılıçdaroğlu’na ziyaretine CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan da eşlik etti. Ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Karaca, “Tahliye kararının ardından annesi Melek Çetinkaya ve avukatı ile birlikte teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren askeri öğrencilerden Furkan ve ailesine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” dedi.