Sur katili babasına seni nasıl öldüreyim diye sormuş!

Sur katili babasına seni nasıl öldüreyim diye sormuş!
İstanbul'da işlediği cinayetlerle Türkiye'nin kanını donduran Semih Çelik, babasını da öldürmek istemiş.

Sur katili Semih Çelik'in babası ölümden dönmüş.

Katilin babası A. Çelik’in polislere verdiği verdiği ifadede “Semih bana ‘Baba seni nasıl öldüreyim?’ diye sordu" dedi.

sur-katili-kitap-kukla.jpg

'BABA SENİ NASIL ÖLDÜREYİM?'

Babanın polislere “Kızları tanırım. Onlar öldürülmeden 1 gün önce iş çıkışı yorgun halde eve geldim. Semih bana ‘Baba seni nasıl öldüreyim?’ diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı. Ancak kimse yardımcı olamadı” dediği iddia edildi.

goruntudeki-ucuncu-kisi.jpg

5'Lİ BIÇAK SETİ KULLANMIŞ

Semih Çelik’in her iki cinayette de 5’li bıçak seti kullandığı belirlendi. Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre bir süre kasaplık da yapan Çelik’in, aldığı bıçak setini cinayetten önce Edirnekapı surlarına götürdüğü tespit edildi.

Korkunç cinayetlere kurban giden 2 genç kız ve Semih Çelik’in dijital materyalleri inceleniyor. Gençlerin cep telefonu ve bilgisayarlarından ulaşılacak bilgi üzerine operasyon yapılacak. Baba A.Çelik’in “oğlunun kasapta çalışırken uyuşturucuya alıştığını” söylemesi üzerine de İstanbul Narkotik Şube ekipleri Semih’in uyuşturucuyu kimden aldığını bulmak için çalışma başlattı.

Cani Semih Çelik (19), Ayşenur’u Eyüpsultan'daki evinde boğazını kesip, İkbal’i de Edirnekapı surlarında katledip parçalara ayırdıktan sonra intihar etmişti.

Kaynak:Yeni Şafak