Süleyman Özışık da kovuldu

Süleyman Özışık da kovuldu
Sedat Peker'le İçişleri Bakanı Soylu arasında aracı olduğu iddia edilen İnternet Haber'in kurucusu Hadi Özışık'ın TV100 ve HaberTürk ile ilişiğinin kesilmesinin ardından, Süleyman Özışık'ın Türkiye gazetesindeki yazılarına son verildiği bildirildi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında arabuluculuk yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci Hadi Özışık ile gerçekleştirdiği görüşme videosunu yayınlamasından hemen sonra Süper Haber'e konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, videoda geçen iddiaları reddetmiş ve Süleyman Özışık ile yakın zamanda görüşmediğini belirtmişti. 

'Süleyman Özışık ile en son geçen yıl görüştüm'

Süleyman Özışık ile en son geçen 2020'nin haziran ayında görüştüğünü belirten Soylu'nun 24 Eylül 2020'de Süleyman Özışık ile birlikte TGRT programına çıktığı ve fotoğraf çektirdikleri gündeme geldi.

Türkiye gazetesi yazılarına son verdi 

Sedat Peker'in görüşme kaydını ifşa etmesinin ardından TV100 ve HaberTürk'teki programlarına son verilen Hadi Özışık'tan sonra Mücahit Ören'e ait İhlas Gazetecilik bünyesinde yayımlanan Türkiye gazetesi de Süleyman Özışık'ın yazılarına son verdi. 

 

Etiketler :