Su kanalı çalışmasında göçük: 2 ölü, 1 yaralı

Su kanalı çalışmasında göçük: 2 ölü, 1 yaralı
Manisa'nın Gölmarmara ilçesindeki kanal çalışması sırasında meydana gelen göçükte, 7 saat sonunda kayıp işçi Celal Geyik'in cansız bedenine ulaşıldı.

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde, yangın göletine su sağlamak için yapılan kanal çalışması sırasında göçük meydana geldi. Tonlarca ağırlığındaki toprak yığını altında kalan işçilerden 33 yaşındaki Mehmet Gezici yaralı olarak kurtarılırken, 62 yaşındaki İdris Akova'nın cansız bedenine ulaşıldı.

Olay sonrası kayıp olan 55 yaşındaki Celal Geyik'in yaklaşık 7 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı. İdris Akova ile Celal Geyik'in cenazeleri Gölmarmara Hastanesi morguna kaldırılırken, Mehmet Gezici'nin hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

su-kanali-calismasinda-gocuk-1-olu-1-yarali-ve-1-kayip-6335-dhaphoto1.jpg

Olay, Gölmarmara ilçesine bağlı Kayaaltı Mahallesi mevkisinde meydana gelmişti. Gölmarmara Orman İşletme Şefliği'nin yangın göletine su sağlamak amacıyla yapılan su kanalı kazı çalışması sırasında göçük meydana gelmişti. Kazı çalışmasında görevli olan Mehmet Gezici, İdris Akova ve Celal Geyik, göçük sırasında tonlarca ağırlığındaki toprak yığını altında kalmıştı.

Kaynak:DHA