Starbucks'ta Oturanları Taciz Eden Kadına Yanıt! Seni Gazze'de Görelim, Burası Laik Bir Ülke

İsrail-Namas savaşının ardından tepkilerini sokaklara kola dökmek ve Starbucks'ta oturan insanları taciz etmekle gösterenler yine sahnedeydi.

Sokaktaki Gazze protestoları kahve zincirinde sürüyor. Bir kadın Starbucks'ta kahve içen insanları rahatsız etti. "Ahirette ödeşeceksiniz, siz insan mısınız" ifadelerini kullanan kadına vatandaşlardan yanıt geldi.

İsrail'in Gazze'ye saldırıları gerekçe gösterilerek yapılan provokasyon girişimleri devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kadın Starbucks'ta kahve içen yurttaşları rahatsız ederek "Ahirette ödeşeceksiniz, siz insan mısınız" ifadelerini kullandı. Yurttaşlardan ise "Seni Gazze'de görelim" yanıtı geldi.

Starbucks'takiler bu defa sessiz kalmadı. Starbucks’ta oturan müşteriler, eylem yapan şahısa tepki gösterdi:
"Hemen Gazze'ye gönderelim seni. Burası laik bir ülke abla. Sana yazıklar olsun."

Geçtiğimiz gün İzmit'te bir Starbucks şubesinde oturanlara tepki gösteren gerici grup, müşterilerin kahvelerini zorla alarak yere dökmüştü. Sözde protestolara bir yenisi daha eklendi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, bir kadının Starbucks'ta kahve içen vatandaşları rahatsız ettiği görüldü.

"Bebeklere kurşun sıkılıyor" diyen kadına, bir gencin "Seni Filistin'de göremedik" şeklinde yanıt verdiği görüldü.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde İsrail’i protesto etmek için bir AVM’deki bir kahve dükkanları zincirinin şubesinde oturanların içeceklerini yere döken kişiler hakkında ‘Mala zarar verme’ ve ‘Tehdit’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

Etiketler :