Sürücüyü öldürüp yanındaki kadını kaçırdılar: Şüphelilerin kimliği ortaya çıktı

Şişli'de dün akşam saatlerinde bir otomobilin içindeki şüpheliler başka bir aracın önünü kesip sürücüye kurşun yağdırdı. Daha sonra şüpheliler önünü kestikleri araçta bulunan kadını kaçırdı. Şüphelilerin kaçırıldığı öne sürülen kadının kocası ve akrabaları olduğu tespit edildi.

Şişli'de dün akşam saatlerinde iddiaya göre; bir otomobilin önü henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin bulunduğu araçla kesildi. Şüpheliler araç içerisindeki sürücü Muhammet Tekin'i silahla yaralayarak, yanındaki kadını zorla otomobillerine bindirdi. Kadını kaçıran şüpheliler olay yerinden hızla uzaklaşırken çevredekiler durumu hemen ekiplere bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Muhammet Tekin'e ilk müdahalede bulundu. Tekin, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Muhammet Tekin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde incelemede bulanan polis ekipleri, olayı gerçekleştirip otomobille kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kadının kocası ve akrabaları öldürmüş

Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmada Muhammet Tekin'i kaçırdığı öne sürülen B.K. adlı kadının kocası ve akrabaları tarafından öldürdüğü tespit edildi. Bu gelişme üzerine sabaha baskın yapan ekipler B.K.'yı kurtarırken, olayı gerçekleştiren eşi E.K. ile 2 akrabasını gözaltına aldı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine getirilirken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

'Kadın kaçırma sözkonusu değil'

Mumahmet Tek'in Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılıp otopsisi yapılırken, ağabeyi Serhat Tek, kardeşinin Sultanbeyli'de bisiklet tamirciliği yapan üç çocuk babası olduğunu söyledi. Ağabey, kadın kaçırmanın söz konusu olmadığını belirtti. Muhammet Tek'in Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Sultanbeyli Hasanpaşa Mahallesi'ne götürüldü.

Kaynak:DHA

Etiketler :