Sinan Ateş'in katili hakimlerin gözü önünde gazetecilere 'tetik' işareti yaptı

Eski Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili dava görülmeye devam ediliyor. Davayı takip eden Halk TV Programcıları Timur Soykan, Barış Pehlivan ve Murat Ağırel mahkeme salonunda katil Erol Özyağcı tarafından tehdit edildi. Halk TV Ana Haber'de Ece Üner o anlara tepki gösterdi.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 2022'de Ankara'nın göbeğinde katledildi. Ateş, ailesi MHP'ye ciddi suçlamalarda bulundu. Bugün de (30 Eylül) görülen davada esas hakkında verilen mütalaanın ardından sanıkların ifadeleri alınmaya başladı.

Halk TV'den gazeteciler Barış Pehlivan, Timur Soykan ve Murat Ağırel davayı anbean adliyede takip etti.

TETİKÇİ HERKESİN İÇİNDE GAZETECİLERİ TEHDİT ETTİ

Davada Sinan Ateş'i öldürdüğünü kabul eden tetikçi Eray Özyağcı, duruşma salonunda hakimlerin gözü önünde Halk TV programcıları Barış Pehlivan, Timur Soykan ve Murat Ağırel'i tehdit etti.

0a51b890-4c82-4ded-991c-666ff6f08812.jpg

15dd5d01-6866-4ceb-bc09-b603b58fe3e9.jpg

Timur Soykan ve Barış Pehlivan kendilerine yapılan tehdidi sosyal medya hesabından açıkladı.

eray-ozyagci.webp

ECE ÜNER O ANLARI ANLATTI

Halk TV Ana Haber sunucusu Ece Üner bu skandalı şöyle anlattı:

"Bir psikiyatrist sözü olarak bilinir. Bize gerçek hastalar değil gerçek hastaların hasta ettikleri gelir. S.A annesine ailesine göre gerçek katiller gerçek suçlular değil suçluların topluma suçlu olarak göstermek istedikleri yargılanıyor. Peki bu gerçekleri takip eden gazetecilere ne oluyor. Barış Pehlivan ve Timur Soykan. Bugün oradalardı. Onların sunumuyla Halk TV'den takip ettiniz.

Timur Soykan diyor ki, "Sinan Ateş'in katili Eray Özyağcı duruşma salonundan çıkarılırken, ben, Murat Ağırel ve Barış Pehlivan'a doğru tetik işareti yaparak tehdit etti. Bu sırada gülüyordu."

Barış Pehlivan da şöyle diyor, "Mahkeme sonunda, Sinan Ateş’in katili Eray Özyağcı bizim olduğumuz yöne doğru eliyle tetik işareti yaptı."

Bu ayıp da bize yeter herhalde."

10df42df-96ba-4e88-ad60-bb64cef960c7.jpg

Kaynak:halktv.com.tr