Sinan Ateş davasında ikinci bir yumruklu saldırının yaşandığı ortaya çıktı

Sinan Ateş davasında ikinci bir yumruklu saldırının yaşandığı ortaya çıktı
Sinan Ateş davasında kararın beklendiği sırada dikkat çeken bir olayın daha yaşandığı ortaya çıktı. Tutuksuz sanık Zekeriya Asarkaya’nın yanına gelen bir kişi “Senin evine geleceğiz” dedi. Tehditvari bir dille konuşan bu kişinin yanındaki kişi ise bugün duruşma arasında Asarkaya’ya yumruklu saldırıda bulundu. Asarkaya da bu kişiye karşılık verdi. Zekeriya Asarkaya Sinan Ateş davasında beraat etti.

Halktv.com.tr/ÖZEL
Sinan Ateş
’in ablası Selma Ateş’e yönelik Mertcan Kılıç isimli bir kişinin yumruklu saldırının bir benzerinin tutuksuz sanık Zekeriya Asarkaya’ya (66) yönelik geliştiği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere, dün, Sincan Cezaevi yerleşkesinde görülen davanın dünkü duruşma arasında, tutuksuz sanık Zekeriya Asarkaya’nın yanına iki kişi geldi.

‘SENİN EVİNE GELECEĞİZ’ TEHDİDİ
Bu kişilerden biri, tehditvari bir dille Asarkaya’ya “Senin evine geleceğiz” dedi. Bugün ise, duruşma arasında Asarkaya, dün kendisine yönelik konuşan kişinin yanında bulunan birisi ile karşı karşıya geldi.

İKİLİ ARASINDA YUMRUKLAŞMA YAŞANDI
Bu kişi, Asarkaya’ya “Senin evine geleceğiz” diyen kişinin Ülkü Ocakları’nda başkanlık yapan birisi olduğunu ifade etti. Bu kişi ile Asarkaya arasındaki konuşmada bir süre sonra hararet arttı. Bu kişi Asarkaya’ya yumruk attı. Asarkaya da bu kişiye karşılık verdi. Polislerin araya girmesi ile olay yatıştı. Polis, olaya ilişkin tutanak hazırladı.

whatsapp-image-2024-10-02-at-19-40-29.jpeg
Zekeriya Asarkaya, Sinan Ateş davasında beraat etti.

ZEKERİYA ASARKAYA BERAAT ETTİ
Bu arada, tetikçi Eray Özyağcı, gözcülük yapan Suat Kurt ile Özyağcı’yı motosikleti ile olay yerinden kaçıran Vedat Balkaya’nın bir süre evinde kaldığı Zekeriya Asarkaya, geçen temmuz ayında tahliye edilmişti. Asarkaya bugün görülen duruşmada ise beraat etti.

Kaynak:halktv.com.tr