Siirt’te kadına şiddet: Yere düşürüp tekmeledi

Siirt’te kadına şiddet: Yere düşürüp tekmeledi
Siirt'te park halinde kapıları açık olan otomobilin yanındaki bir kadın, kimliği belirsiz bir erkek tarafından darp edilip, başına tekme ile vuruldu.

Olay, akşam saatlerinde Kooperatif Mahallesi Güres Caddesi’nde meydana geldi. Henüz ismi öğrenilemeyen kadın, park halindeki kapıları açık otomobilin yanında, bir erkek tarafından darp edilerek yere düşürüldü. Ardından kadının başına iki kez tekme ile vuran erkek, müdahale eden mahalle sakinleri tarafından yere yatırılarak etkisiz hale getirildi.

Tekmelerden kurtulan kadın mahalleliye sığınırken, otomobilin yanında bulunan küçük bir çocuğun ağlayarak ‘baba, baba’ diye bağırdığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Emniyetten açıklama: Şüpheli gözaltında

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘Siirt'te kadına şiddet’ videosuna yönelik çalışma başlatıldığı belirtilerek, “Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince Y.K. isimli şahıs yakalanmış, gerekli işlemler yapılmak üzere Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne intikal ettirilmiştir. Kadına el kal-ka-maz!” denildi.

Kaynak:DHA