Sezen Aksu'nun hedef alındığı şarkı yorumlara kapatıldı

Sezen Aksu'nun hedef alındığı şarkı yorumlara kapatıldı
Sezen Aksu'nun seslendirdiği ve hedef alındığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısının içerisinde bulunduğu albümün yapımcısı, albümü YouTube yorumlarına kapadı.

2017 yılında yayınlanan 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri nedeniyle AKP'li isimler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hedef gösterilen şarkıya ilişkin yeni bir detay ortaya çıktı.

Yapımcı şirket AKP'nin seçim şarkılarını yayınlamış

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, şarkının hedef gösterilmesi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Polat Yağcı’nın şirketi 'Poll Production' tarafından yayınlanan ‘Alakasız Şarkılar’ albümündeki 'Şahane Bir Şey Yaşamak' isimli şarkının Youtube’taki yorumları kapatıldı.

Şarkı, Poll Production tarafından 4 yıl önce piyasa sürülmüştü. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişte AKP’nin 24 Haziran seçimlerinde kullandığı seçim şarkısı “Eroğlu Erdoğan”ı ve İletişim Başkanlığı'ının koordinasyonunda yapılan besteci Fahir Atakoğlu'nun '15 Temmuz Destanı' albümü yine aynı şirket tarafından yapılmıştı.